Ympäristövinkit

Marski Datan ympäristövinkit

- näillä vinkeillä maailma pelastuu

(lähestulkoon)

Ympäristövinkki 1:
Haikailetko nykyaikaista työpöytää? Sähköpöytäasennuksiin ei tarvita välttämättä uutta pöytälevyä, vaan uudet sähköjalat riittävät! Selvää kustannussäästöä ja ympäristöteko.

Ympäristövinkki 2:
Toimittajavalintojen kautta voimme kaikki vaikuttaa tuntuvasti ympäristön kuormitukseen. Paikallisen yrityksen suosiminen merkitsee väistämättä vähäisempiä liikenteen päästöjä ja ympäristön pienempää kuormittamista. Laitteet ja asiantuntijat tulevat läheltä, eivät pitkien matkojen päästä.

Ympäristövinkki 3:
Ennakoiva ylläpito- ja valvontapalvelu poistaa turhat huoltokäynnit ja ympäristö kiittää. Palvelut säästävät lisäksi aikaa ja rahaa. Aika on rahaa, joten rahaa säästyy kaksinverroin.

Ympäristövinkki 4:
Tiesitkö, että kaksipuoleinen tulostaminen rasittaa ympäristöä vähemmän?

Ympäristövinkki 5:
Nykyaikaisilla etäneuvotteluratkaisuilla säästät matkakuluissa ja ajassa rutkasti. Hiilijalanjälki on myös paljon pienempi.

Ympäristövinkki 6:
Jätteiden lajittelulla on väliä. Tiedätkö, kuinka kierrätät paristot, akut, värikasetit ja -putket sekä laitteet oikein? Meillä kierrätys on osa jokapäiväistä toimintaa. Ota selvää paikallisesti jätelajitteluohjeistuksista ja tee ympäristöteko.

Ympäristövinkki 7:
Sähköinen allekirjoitus vähentää tulosteiden määrää ja nopeuttaa työnkulkua merkittävästi.

Ympäristövinkki 8:
Hyödyntämällä nykyaikaisten monitoimilaitteiden edistyksellisiä lepotilaominaisuuksia kiittävät niin ympäristö kuin kukkarokin.

Ympäristövinkki 9:
Asiakirjojen tuotanto on organisaatioiden suurimpia kulueriä. Tulostuskuluissa onkin mahdollista säästää helposti tulostusympäristön hallintapalvelun avulla. Samalla varmistat EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) noudattamisen. Ns. turhien tulosteiden karsimisella säästät myös luontoa.

Ympäristövinkki 10:
Henkilö- tai osastokohtaiset tulostuskiintiöt ovat myös yksi mahdollisuus kohti ympäristöystävällisempää tulostamista ja alhaisempia käyttökustannuksia.

Ympäristövinkki 11:
Toimittajavalintaa tehdessä kannattaa suosia ISO 14001 –sertifioituja toimijoita. Näin pystyt varmistamaan koko toimintaketjun ympäristöystävällisyyden ja nauttimaan vastuullisesti tuotetusta palvelusta.

Marski Data ympäristösertifikaatti-logo

Marski Datan ympäristö-logo
Kysy lisää asiantuntijoiltamme   » ota yhteyttä