Marski Data Oy

Uudet Työrauhanturvaajat

Juha-Pekka Ontronen, Mikkeli

Aloitin juuri yhteyspäällikkönä Marski Datan koko toiminta-alueella. Taustaltani olen markkinoinnin ammattilainen. Teknistä osaamista löytyy myös ja minulta sujuu jossain määrin niin käyttöjärjestelmien kuin rautapuolenkin asennukset. Perheeseen kuuluu vaimo ja shetlanninlammaskoira (n. 1-vuotias). Harrastan elokuvia, valokuvausta, matkailua ja koiran kanssa ulkoilua.

On kunnia olla osana työrauhanturvaajien joukkoa!

» Henkilöstö Mikkeli


Tapio Virrantalo, Joensuu

IT-puolen teksu (aka. tekninen asiantuntija) Joensuusta. Kaverit ja kollegat kutsuu Tapsaksi. Alalla kohta kahdeksan vuotta. Osaamisalue yritysten tietoliikenneverkoissa. Sitten toinen jalka palvelinjärjestelmissä, enimmäkseen alustoissa (Windows Server käyttöjärjestelmät ja Hyper-V).

Kotoa löytyy perhettä vaimo ja lapsi. Töiden jälkeen tykkään viettää aikaa kotona, tenniskentällä tai lenkkipolulla. Fillari-, valokuvaus- ja HiFi-harrastukset vievät myös aikaa. Tai ainakin rahaa.

» Henkilöstö Joensuu

Teemu Tiainen, Savonlinna

No kerronpa itestäni sit jotain. Olen Teemu, 36 vuotias pojankloppi Savonlinnan Kerimäen kaupunginosasta. Perheeseeni kuulu kolme lasta, Eino 4, Lilli 7 ja Helmi 13 v sekä avovaimo Hanna-Leena. Harrastan kaikenlaista urheilua mm. Kuntosalia, salibandya ja lenkkeilyä. Lisäksi valmennan lentopalloa, tällä hetkellä F-junnuille ja C-tytöille. Kuulun myös Savonlinnan kaupungin valtuustoon, poliittisia mandaatteja on muutamia muitakin mm. Savonlinnan Vuokratalojen hallituksen puheenjohtajuus. Kaupanalalta kokemusta löytyy n 15 vuotta kodinkonekauppasta Tekniset-ketjusta. Olen tämmöinen säheltäjä, niinkuin varmasti kaikki on neljän kuluneen Marski kuukauden aikana huomannut  Hymyillään kun tavataan, työrauhaa ja rauhallista joulua kaikille meille.

» Henkilöstö Savonlinna

Heli Pitkänen, Mikkeli


Olen Heli "HP" Pitkänen, Mikkelin Marski Datan oma jokapaikansäätäjä. Vastaan mm. myymälämme yleisilmeestä sekä asiakaspalvelusta. Pyrin myös sekaantumaan kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan tekemiseen mitä firmassamme vain sattuu eteen tulemaan. Koulutukseltani olen mediatekniikan insinööri, enemmän olen kuitenkin hommaillut myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvien tehtävien parissa.

Perheeseeni kuuluu mies, kaksi lasta (Iiris kohta 2v ja Pyry 4v) sekä Borderterrieri Mahti, joiden kanssa touhuilu täyttää vapaa-aikani. Ruuhkavuosia täydentää mukavasti myös järjestötoiminta, olen mm. MLL:n Mikkelin yhdistyksen hallituksen jäsen. Mikäli joskus sattuu liikenemään ihan omaakin aikaa, käyn mielelläni lenkillä, jumpassa tai joogassa. Myös ystävien kanssa iltaa istuminen olisi ihanaa, jos joskus vain ehtisi…

 

» Henkilöstö Mikkeli