Marski Data sähköpöytä

Marski Datalta kaikki hyvään työergonomiaan aina kartoituksesta toteutukseen

Marski Datasta saat korkealuokkaiset, markkinoiden hiljaisimmilla koneistoilla ja parhailla nostokyvyillä varustetut sähköpöydän rungot! Sähkösäädettävän pöydän kaveriksi kauttamme saa laadukkaimpia ergotuoleja, kuten kotimaisia Salli-satulatuoleja ja saksalaisia ONGO-aktiivituoleja. Mousetrapper ja RollerMouse -ergohiiret sekä oikeanlainen LED-valaistus kruunaavat työpisteen ja auttavat jaksamaan paremmin kiireen keskellä.

Ergonominen palvelupakettimme sisältää kaiken aina kartoituksesta toteutukseen. Kätevästi kuukausihinnoiteltu paketti on helppo budjetoida ja kalusteiden suuri alkuinvestointi jää kokonaan pois. Paketti voidaan toteuttaa asennettuna olemassa olevaan pöytälevyyn kiinni tai tilata mittojen mukaan sopiva kokonaisuus. Pöytäkokonaisuuden lisäksi pakettiin on hinnoiteltu erikseen kaikki ergonomisen työpisteen oheistuotteet. Näin ollen asiakas saa valita varmasti oikeanlaisen ratkaisun räätälöitynä omiin käyttötarpeisiinsa.


Tutustu sähköpöytäpaketteihimmeTilaa RollerMouse maksuttomaan kokeiluun

RollerMouse-hiiren avulla saat työt tehtyä nopeasti ja mukavasti. Työskentely on entistä rennompaa, vaihtelevampaa, yksinkertaisempaa, tarkempaa ja tehokkaampaa. Olisiko tämä helpoin tapa parantaa työhyvinvointiasi?

Vartalomme ovat erilaisia, aivan kuten työtehtävämme, työasentomme ja tarpeemmekin. RollerMouse on paljon enemmän kuin hiiri: se on suunniteltu yhteistyössä ergonomia-asiantuntijoiden kanssa, jotta sinä löytäisit juuri sinulle parhaan tavan tehdä töitä.Kysy lisää asiantuntijoiltamme   » ota yhteyttä