Marski Data toimistotarvikkeet ja ergonomia

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut ovat vakiintunut, kustannustehokas ja turvallinen tapa huolehtia tiedonhallinnan tarpeista.

Pilvipalveluja löytyy jo joka nurkalta ja vauhti kiihtyy koko ajan. Mutta mitkä niistä ovat juuri sinun yritystäsi varten? Kuinka ne otetaan käyttöön? Näihin kysymyksiin tarjoamme asiakkaillemme vastauksia ja ratkaisuja. Suunnittelemme puolestasi pilvistrategian, oli sitten kyse toimisto-ohjelmista, sähköpostista ja Office 365 -palveluista tai vaikka koko ERP-järjestelmän ulkoistamisesta. Mietitään yhdessä mitä, miksi, mihin ja milloin!


Miksi pilveen?

Suunnittelemme kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalvelut aina asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi liiketoimintojasi tehostamaan ja turvaamaan.

Pilveen siirtyminen on helppoa, sillä usein yritysten nykyiset järjestelmät ovat yhteensopivia nykyisten pilvipalveluiden kanssa. Pilvipalvelut voidaan ottaa käyttöön hybridimallina, jolloin osa palvelimista on yrityksessä ja osa pilvessä, tai siirtää jopa kaikki asiakkaan järjestelmät pilveen.

ongofree


Mitä hyötyjä?

Turvallisuus

Tietoturvastandardien, todennus- ja salausmenetelmien lisäksi tietojen varmuuskopiointi ja palautustoiminnot takaavat, että tietosi pysyvät turvassa yllättävissäkin tilanteissa esimerkiksi koneen kadotessa.

Skaalautuvuus

Palvelut skaalautuvat tehotarpeen tai käyttäjien mukaan. Voit esimerkiksi käyttää suurempaa kaistanleveyttä toimistoaikaan ja pienempää öisin.

Kustannustehokkuus

Yritysten ei tarvitse investoida nopeasti vanheneviin palvelimiin tai laitteistoihin, jolloin ei muodostu myöskään asennuksista ja huollosta aiheutuvia kuluja.

Joustavuus

Pilviteknologia mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin - ja tekemään tarvittavat muutokset nopeasti.

Helppous

Tietosi ovat saavatavilla missä ja milloin tahansa.

Luotettavuus

Pilvipalveluiden käytettävyysaste on tyypillisessä tapauksessa huippuluokkaa (vähintään 99.95 prosenttia).

Ympäristöystävällisyys

Siirtymällä pilvipalveluihin yritykset voivat pienentää myös hiilijalanjälkeä. Käytössäsi on aina vain tarvitsemasi määrä palvelintilaa.


Oletko ottamassa seuraavan askelEen kohti pilveä?
Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat teihin yhteyttä
Kysy lisää asiantuntijoiltamme   » ota yhteyttä