Ammattitulostus

Ammattilainen tarvitsee kunnon työvälineet

Ammattitulostamisessa toimivat paino-ja tulostusjärjestelmät ovat tärkein lenkki ketjussa, jossa edetään painotyön suunnittelusta aina painetun materiaalin toimittamiseen loppuasiakkaalle. Yhdistämällä Marski Datan paikalliset palvelut Canonin ja Ocen laadukkaisiin tuotantolaitteisiin voimme tarjota tehokkaan kokonaisuuden digipainoon ja suurkuvatuotantoon.


Tarjoamamme digipainomallistot kattavat arkki- tai rullasyöttöiset laitteet 10 000:sta aina 10 miljoonaan painopinnan tuotantoon per kuukausi, tarvittavin jälkikäsittelylaittein. Tehostettuun työkulkuun ja tilauksien käsittelyyn tarjoamme PRISMA:n ja EFI:n tuotteita. Ratkaisumme tukevat koko digituotannon prosessia virtaviivaistamalla tilauksien läpimenoa. Cross Media -sovelluksella toteutetaan monikanavaista markkinointia yhdistäen printtiä sekä sähköistä viestintää.

Digipainon liiketoiminnan suunnitteluun, tai esimerkiksi värien hallintaan, tarjoamme räätälöityjä koulutus- ja konsultointipalveluja, joiden avulla voidaan tehostaa nykyistä liiketoimintaa tai etsitään uusia mahdollisuuksia.

Digipainon käyttökohteita:

  • Markkinointimateriaalit
  • Kirjat
  • Esitteet
  • Koulutusmateriaalit
  • Lehdet

Kysy lisää ammattitulostamisen asiantuntijaltamme:
Pekka Määttänen 044 3206100 tai pekka.maattanen@marskidata.fi
Kysy lisää asiantuntijoiltamme   » ota yhteyttä