Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
valjasta tekoäly käyttöön

MICROSOFT 365 COPILOT

Microsoft 365 Copilot tekoälyassistentin avulla tehostat tuottavuuttasi ja parannat vuorovaikutustasi omassa työympäristössäsi. MD Copilot -palvelun avulla otat Microsoft 365 Copilotin käyttöön turvallisesti ja tehokkaasti.
LUE LISÄÄ
Vapauta aikasi rutiininomaisista työtehtävistä tuottavampaan työhön
Microsoft 365 Copilotin käyttöönotto on yrityksissä merkittävä askel kohti tehokkaampaa ja sujuvampaa työskentelyä. Microsoft 365 Copilot auttaa tiimejä parantamaan tuottavuutta tarjoamalla reaaliaikaisia ehdotuksia ja automatisoimalla monia rutiinitehtäviä. Tämä mahdollistaa työntekijöiden keskittymisen strategisesti tärkeämpiin tehtäviin ja innovointiin. 
LUE LISÄÄ
Osallistu maksuttomaan webinaariin!

Masterclass: Microsoft 365 Copilot by MarskiData 7.11.2024 klo 13–14.30

Osallistu maksuttomaan Masterclass-webinaariin, jonka aiheena on Microsoft 365 Copilot. 

Webinaarissa käsittelemme mikä on Copilot eli Microsoftin teköälyavustaja ja opit miten Microsoft 365 Copilot -avustajaa voi hyödyntää arjessa tutuissa Microsoft 365 -sovelluksissa. 

Käymme esimerkiksi läpi kuinka Copilotia voi hyödyntää Teamsissa, Outlookissa, Wordissä, PowerPointissa, Excelissä, Whiteboardissa, Formsissa. Ilmoittaudu mukaan!
ilmoittaudu webinAARIin

Microsoft 365 Copilot – työtehon tehostaja

1.

Tukea päivittäiseen työhön

Tehosta tuottavuutta. Copilot auttaa yhdistelemään tietoja asiakirjoista, sähköposteista, esityksistä ja yhteystiedoista. Se tuo tietoja useista eri lähteistä ja minimoi tiedon käsittelemiseen käytettävän ajan.

2.

Kokousten ja tehtävien tiivistäminen

Paranna yhteistyötä. Copilot auttaa kirjoittamaan kokousmuistion Teams-palaverin pohjalta ja kertomaan palaverissa sovituista asioista. Copilot kertoo sinulle määritetyt tehtävät, vaikket olisi päässyt kokoukseen.

3.

Apua hallinnollisiin tehtäviin

Minimoi virheitä. Copilot automatisoi rutiinitehtäviä kuten sähköpostien lajittelua ja kalenterin hallintaa. Se tarjoaa ehdotuksia viestin sisällöksi ja helpottaa tekemällä yhteenvetoja viestiketjuista.

4.

Tiedon ja vastausten löytäminen

Paranna ajanhallintaa. Copilot auttaa löytämään ja käyttämään organisaatiosi tietoja helposti ja nopeasti. Copilotin käyttäjällä pysyy samat pääsyt ja oikeudet organisaation Microsoft 365-ympäristössä. Nämä on hyvä tarkistaa!

5.

Apua analyyttiseen työhön

Nopeuta päätöksentekoa. Copilot auttaa analysoimaan suuria tietomääriä Excelissä, luomaan muun muassa kaavioita ja ehdottamaan kaavoja.

6.

Apua luovaan työhön

Vapauta luovuutesi. Copilot auttaa luonnostelemaan tekstiä ja visualisoimaan esityksiä. Se auttaa parantamaan tekstiä ja kieltä luoden vaikuttavampaa viestintää. Se auttaa sinua löytämään sopivaa sisältöä inspiraation lähteeksi.

Copilot integroituu Microsoft 365 -sovelluksiin ja auttaa sinua automatisoimaan tehtäviä, analysoimaan dataa ja luomaan ammattimaisia raportteja. Microsoft 365 Copilot parantaa työtehoa ja tarkkuutta, joka tekee siitä korvaamattoman työkalun monille ammattilaisille.

Ota yhteyttä
Avustamme Copilotin tietoturvallisessa käyttöönotossa ja saat parhaat vinkit, miten vapautat aikaasi rutiininomaisista työtehtävissä ja tehostat tuottavuuttasi Copilot-koulutuksen avulla.
Käyttöönoton workshop ja copilot-koulutus

MD Copilot -palvelu

1.
Kartoitetaan sensitiivisen datan sijainnit
2.
Tarkistetaan datan käyttöoikeudet
3.
Tarkistetaan oletustunnisteiden käyttö
4.
Tutustutaan Copilotin toimintaan
5.
Parhaat vinkit Copilotin käyttöön
6.
Täsmävinkit Microsoft 365 -ohjelmissa
Käyttöönoton workshop
Avustamme Copilotin tietoturvallisessa käyttöönotossa. Workshopissa Marskidatan tekninen asiantuntija kartoittaa mm. sensitiivisen datan sijainnit, käyttöoikeudet ja oletustunnisteiden käytön. Tietojen pohjalta tekninen asiantuntija tarkistaa nämä kohteet kuntoon.
Koulutus
Koulutuksen avulla saat perehdytyksen Copilotista ja sen käytöstä. Saat konkreettisia neuvoja ja vinkkejä siitä, miten hyödyntää Copilotia eri Microsoftin ohjelmissa. Koulutuksen avulla oivallat miten hyödynnät Microsoft 365 Copilotia ja tehostat tuottavuuttasi päivittäisessä työssäsi.
Ota yhteyttä

Lisää blogissa

Lue mitä asiantuntijamme ovat kirjoittaneet Microsoft 365 Copilotista blogiin.
20.9.2024
Kumpi on parempi, ChatGPT vai Microsoft 365 Copilot? 

Koneäly ja tekoälyn tuomat innovaatiot ovat mullistaneet tapamme työskennellä ja kommunikoida. Kaksi merkittävää peluria näillä markkinoilla ovat OpenAI:n ChatGPT ja Microsoftin 365 Copilot. Mutta kumpi näistä on parempi? Tarkastellaanpa näiden kahden tehokkaan työkalun ominaisuuksia, vahvuuksia ja heikkouksia.  ChatGPT, käyttäjäystävällinen keskustelukumppani  ChatGPT on OpenAI:n kehittämä koneoppimismalli, joka on suunniteltu käymään ihmismäisiä keskusteluja. Se perustuu GPT-3-malliin, joka […]

Read More
29.4.2024
Copilot Microsoft 365 – kuinka ottaa tekoäly tehokkaasti käyttöön, osa 2

Edellisessä blogissani käsittelin Microsoft Copilotin käyttöönottoon valmistautumista. Se onkin tärkein osa-alue tässä kokonaisuudessa. Blogin tässä osassa menemme jo syvemmälle, eli perehdytämme ja osallistamme, saavutamme tuloksia, sekä laajennamme ja optimoimme Copilotin käyttöä. Copilotin käyttöönottosuunnitelma: 1. Valmistautuminen – valmistellaan yritys tekoälyä varten (ks. blogin ensimmäinen osa) 2. Perehdyttäminen ja osallistaminen 3. Tuloksien saavuttaminen 4. Laajentaminen ja osallistaminen […]

Read More
19.4.2024
Copilot Microsoft 365 – kuinka ottaa tekoäly tehokkaasti käyttöön, osa 1

Copilot on kevään 2024 kuuma juttu. Microsoft Copilot tukee 17 lisäkieltä, jotka otettiin käyttöön huhtikuun 2024 aikana. Näitä ovat muun muassa tanska, hollanti, ruotsi ja suomi. Vappuna 2024 on jo suomen kielikin Copilotilla hallussa. On kuitenkin huomattava, että Exceliin tuo suomen kielen tuki tulee vasta myöhemmässä vaiheessa. Suomen kielen tuki tulee mullistamaan Copilotin käytön Suomessa. […]

Read More
17.10.2023
Microsoft 365 Copilot – ikioma AI-assistenttisi

Mitä sinä olisit valmis maksamaan henkilökohtaisesta avustajasta, joka on lukenut läpi ja muistaa kaikki sähköpostisi, keskustelusi, tiedostosi, kalenterisi ja seurannut kaikkia kokouksiasi? Kolmekymppiä kuussa? Miltä kuulostaisi? Pian tämä on mahdollista, nimittäin Microsoft 365 Copilotin avulla. Microsoft Suomi teki vuonna 2023 tutkimuksen, jonka vastaajista joka toinen koki, että hänellä ei ole aikaa eikä energiaa suoriutua omista […]

Read More
17.10.2023
Mikä on Microsoft 365 Copilot?

Microsoft 365 Copilotin voi nähdä henkilökohtaisena avustajana, joka muistaa kaikki Teams-keskustelusi, sähköpostisi, tiedostosi, kalenterisi ja seuraa kaikkia kokouksiasi. Ajattele, miten kätevää! Tässä blogissa tutustumme tarkemmin Microsoft 365 Copilotiin ja siihen, miten se integroituu tuttuihin M365-sovelluksiin. Microsoft 365 Copilot toimii upotettuna päivittäin käyttämissäsi tutuissa Microsoft 365 -sovelluksissa, kuten Wordissa, Excelissä, PowerPointissa, Outlookissa, Teamsissa ja muissa. Kokonaan […]

Read More
Katso kaikki blogitekstit

Microsoft 365 Copilot lisenssit
15 % alennuksella loppuvuoden ajan

Minimimäärä 10 kpl. Tarjous voimassa vain uusille lisenssitilaajille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Olemme aina valmiina auttamaan. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse, tai jättämällä tietosi alla olevalle yhteystietolomakkeelle.

Kiinnostuitko Microsoft 365 Copilotista? 
Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, soittamalla 015 320 600 tai lähettämällä sähköpostia myynti@marskidata.fi
2.
Käydään yhdessä läpi tarpeesi oli sitten kyse käyttöönotosta, koulutuksesta tai lisensseistä. 
3.
Saat sinulle räätälöidyn ratkaisuehdotuksen.
4.
Olemme aina vain yhden viestin tai soiton päässä, jos sinulla herää kysyttävää.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marski Data Oy

Saapumisohjeet
Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Saapumisohjeet
chevron-down