Ajankohtaista

Miksi ostaa paikallista palvelua, kun voi ostaa ulkomaista?

Marski Datan MD työrauhakonseptille on 4.4.2017 myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta tietotekniikan palvelusta. Suomalaisen Työn Liiton teettämän tutkimuksen mukaan kotimaisuus koetaan tärkeäksi tekijäksi ja haluammekin omalta osaltamme turvata suomalaisen yhteiskunnan työrauhan palvelujemme avulla.

Kotimaisten palvelujen ostaminen edistää työllisyyttä ja yrittäjyyttä sekä luo hyvinvointia Suomeen. Työllisyys on yksi merkittävimmistä Suomen tulevaisuuden menestystekijöistä korkeatasoisen koulutuksen, luonnon ja innovatiivisuuden ohella, käy ilmi tutkimuksesta.

Tukemalla suomalaista omistajuutta ja suomalaisia palveluita niin yritykset kuin kuluttajatkin voivat vaikuttaa yhteiskuntamme työllisyyteen sekä verojen palautumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan. Avainlipun ja suomalaista palvelua –merkin saaminen edellyttää, että vähintään 50 % palvelun omakustannusarvosta on tuotettu Suomessa. Palveluiden kohdalla Avainlippu kertoo myös siitä, että yrityksen toimiva johto ja pääkonttori sijaitsevat Suomessa ja että yrityksen omistusosuudesta merkittävä osa on kotimaassa.

Marski Data on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva konserni, jonka päätoimipaikka sijaitsee Mikkelissä. Meidän asiakkaanamme saat laadukasta, kestävää, luotettavaa ja turvallista palvelua - kuten tutkimusten mukaan suomalaisen palvelun kuuluukin olla. Paikallisena toimijana yrityksemme tuottaa tietotekniikkapalveluja 60:n tehokkaan työrauhanturvaajan voimin Itä-Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Suosi siis kotimaista, suosi paikallista, suosi Marski Dataa :)

Lisätietoja:
Petri Eronen, konsernijohtaja, Marski Data Oy, puh. 044 320 6024, petri.eronen@marskidata.fi
Jokke Eljala, tutkimuspäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, puh. 050 374 7410, jokke.eljala@suomalainentyo.fi


Ajankohtaista